Мета нашої компанії -  надання якісних послуг по навчанню та консультуванню клієнтів.

Ще раз про TrinityPDM, підсистему конструкторсько-технологічної підготовки даних

TrinityPDM підсистема, яка була додатково розроблена для BAS ERP 2.1/2.5 фахівцями ТОВ «Проком» для автоматизації конструкторсько-технологічної підготовки виробництва.

Підсистема найбільше підходить до машинобудівних та приладобудівних підприємств.

Створення підсистеми TrinityPDM мало мету об'єднати в одному інформаційному просторі конструкторсько-технологічну інформацію про виріб, з урахуванням матеріального та трудового нормування. Ця інформаціє є основою для формування ресурсних специфікацій BAS ERP.

Конструкторсько-технологічні дані, що внесенні у підсистему, роблять TrinityPDM електронним архівом виробів.

У процесі створення даних про виріб у TrinityPDM можна використовувати функціонал BAS ERP: бізнес-процеси та задачі для погодження етапів конструкторсько-технологічної підготовки.

Інтеграція або створення конструкторських даних

Одним з завдань підсистеми було створення можливостей для інтеграції конструкторських даних у TrinityPDM. На даний час отримати конструкторські дані у TrinityPDM можливо з:

  • CAD системи Autodesk Inventor;
  • CAD системи Solid Works;
  • файлу Excel певної структури;
  • можливо також створювати конструкторські дані руками, безпосередньо в середовищі TrinityPDM.

Незалежно від способу створення конструкторська специфікація буде однаково виглядати у робочому місці конструктора та технолога - Навігаторі TrinityPDM та відповідати ЄСКД (Єдина система конструкторської документації).

Технологічна підготовка

Після погодження даних конструкторської специфікації починається технологічна підготовка для усіх частин конструкторської специфікації, що виготовляються.

Для описання технології виробництва у TrinityPDM створені об’єкти, які за назвою знайомі фахівцям, що відповідають за технологічну підготовку.

До об’єктів технології відносяться: розцеховочний маршрут, цехозахід, одиничний техпроцес, операції, до яких додається інформація про матеріальне та трудове нормування та використовуване обладнання.

При створенні технології виготовлення використовуються додаткові інструменти, що полегшують працю технолога, які автоматично заповнюють значення деяких параметрів, а також зручна система пошуку.

По необхідності є можливість налаштувати схему технології відповідно до вимог клієнту.

Підготовка та формування Ресурсних специфікацій

По закінченні технологічної підготовки у TrinityPDM до формування ресурсних специфікацій дані проходять три рівні перевірки повноти внесених технологічних даних:

  1. Адаптери, які звіряють заповнення і відповідність довідників TrinityPDM довідникам BAS ERP.

  2. Обробка FiLL BiLL виконує аналіз коректності даних, а при виявлених помилках формує закладку повідомлення. Після виправлення помилок обробка створює документ «Протокол створення специфікацій».

  3. Документ «Протокол створення специфікацій» при проведенні повторно перевіряє дані і якщо немає помилок, формує ресурсні специфікації, які описують поетапний виробничий процес і ресурси, що необхідні для його здійснення у виробництві продукції.

Цікаво? Приєднуйтесь до наших соціальних мереж, щоб не пропустити новини про головні події в сфері автоматизації бізнесу 

Телеграм

Facebook

Youtube

З приводу придбання дистрибутиву нового програмного продукту, пільгового апгрейду, сервісного обслуговування звертайиесь до нас в ТОВ «Проком» ((099) 30-099-50, (067) 30-067-50), або до своєї обслуговуючої компанії..



Язык материала:  ua